ELEKTROMOS ROBOGÓ VÁSÁRLÁSI PROGRAM


NEM TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

 

     Az elektromos robogók vásárlását szeretné akár 55%-al ösztönözni az Innovációs és Technológiai Minisztérium a klímavédelmi akcióterv keretein belül kiírt ZFR-D-Ö-2020 számú pályázattal. A kiírás olyan szigorú műszaki feltételeket szabott, amit csak néhány elektromos robogó tudott teljesíteni. A mi kínálatunkból a NIU MQi + Sport, a NIU UQi GT Pro , a ZTECH ZT 28A, a ZTECH ZT 26B, a ZTECH ZT 23, a ZTECH ZT 67B, a ZTECH ZT 22  felel teljes mértékben az elvárásoknak , így ezekre a pályázó jogosult lehet a támogatásra.
A pályázatban résztvevő robogóknak (L1e) a következőknek kell megfelelni:
A motor teljesítménye minimum 1400 W
Szállítható személyek száma: 1
Az akkumulátor kapacitása legalább 48 V 42 Ah
 
NIU modellekből 2 elektromos robogóra is igényelhető a támogatás. Ez jól szemlélteti, hogy a NIU a legjobb ár-érték arányú elektromos robogó, mivel a kitűzött magas elvárásoknak az alacsony ár mellett is meg tudnak felelni.
 
Az említett modellek a következők:
 

  NIU MQi+ Sport                                              NIU UQi GT Pro

 

NIU egy intelligens elektromos robogó. A NIU az abszolút piacvezető elektromos robogó világszerte. Ez a tudásának és az olyan elemeinek köszönhető, mint a Bosch agymotor, Vodafone 5G IoT Ready SIM-kártyás internet, NIU mobil applikáció, GPS nyomkövetés vagy a Panasonic lítium-ion akkumulátor. A fékezéskor visszatöltő regeneratív rendszernek köszönhetően a hatótáv kb. 6-8%-kal is megnőhet.

 

 

Minden NIU modellnek alapfelszereltsége a mobiltelefon applikáció, az 5G Ready IoT SIM-kártyás internet, a GPS nyomkövetés, a tempomat, a riasztó. Az érzékelőinek köszönhetően percenként 200-szor 134 telemetriai adatot küld fel a felhőbe, ahol ezeket elemezve készítik el a következő NIU modelleket.A NIU egy intelligens elektromos robogó. A NIU az abszolút piacvezető elektromos robogó világszerte. Ez a tudásának és az olyan elemeinek köszönhető, mint a Bosch agymotor, Vodafone 5G IoT Ready SIM-kártyás internet, NIU mobil applikáció, GPS nyomkövetés vagy a Panasonic lítium-ion akkumulátor. A fékezéskor visszatöltő regeneratív rendszernek köszönhetően a hatótáv kb. 6-8%-kal is megnőhet.
 
Képes OTA (Over the air) motordiagnosztika futtatására, software frissítésre, hibakód kiolvasásra, hibakeresésre. A mobiltelefon applikáción rengeteg statisztikai adatot láthatunk a motor állapotáról, a megtett utakról, vezetési stílusról. Jelzi, hogy mennyi CO kibocsátástól mentette meg a Földet a felhasználó.
 

 

MQI+ SPORT – A TÁMOGATÁS KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELŐ ELEKTROMOS ROBOGÓ

 
Az MQi+ Sport az egyik legkedveltebb NIU modell. Külseje megnyerő, műszaki tartalma egyedülálló a világon. Minden olyan tudással fel van szerelve, ami a NIU-tól elvárható. EC COC megfelelőségi okmánnyal  érkezik minden modell az osztrák tulajdonú európai központból, a KSR Group-tól. Az európai 5200 négyzetméteres disztribúciós raktárból minden alkatrész néhány nap alatt megérkezik hozzánk. Az MQi+ Sport hatótávja 75 km, egy teljes feltöltés (0-100%) 7 órát vesz igénybe. Az akkumulátorok kapacitása 2000 töltési ciklus után válnak 70-80% közöttivé, ezalatt kb. 150.000 km-t lehet megtenni a vassal. Az akkumulátor kapacitása a kiírtaknak megfelelően 48V 42Ah. Egy 1400W-os Bosch kefenélküli agymotor gondoskodik arról, hogy az elindulásoknál és kigyorsításoknál mindenkit maga mögé utasítson. Az 730mm-es ülésmagasságnak köszönhetően az alacsonyabb személyek is kényelmesen és biztonságban utazhatnak rajta. Elől és hátul is 90/90-10-es kerekekkel van felszerelve. A biztonságos megállásról a tárcsafékek gondoskodnak.
 

 

UQI GT PRO – AZ INTELLIGENS ELEKTROMOS NAKED ROBOGÓ

 
Az UQi GT Pro a 14"-os kerekekkel és nagyobb akkumulátorral felszerelt naked robogó. Az UQi GT Pro a városokban az egyik legkedveltebb robogó, köszönhetően a termetének és a sok kosárnak, csomagtartónak, amivel felszerelhető. Ezt a keskeny méretet megtartva alkotta meg a NIU az UQi GT Pro-t, viszont a nagyobb, 14 colos kerekek jó szolgálatot tesznek a kicsit rosszabb utakon. CBS kombinált fékrendszerrel van felszerelve, ami szintén egyedülálló ebben a géposztályban, mert eddig csak a nagymotoroknál találkozhattunk ilyen fékekkel. Az akkumulátor megegyezik a MQi+ Sportban találhatóval.  A hatótáv az erősebb agymotornak köszönhetően picit kevesebb, mint a NIU MQi+ Sport modell esetén, 70km. A NIU UQi GT Pro naked robogót egygondozásmentes 1500W-os Bosch brushless agymotor hajtja.
 
ZTECH MODELLEK
 
 
 
 
  
                                         

 

 • Légy Te is aktív részese egy 
  ZÖLDEBB világnak Velünk!

 • MENÜ

  Rólunk Impresszum Adatvédelmi tájékoztató ÁSZF FAQ
 • KAPCSOLAT

  Telefon:
  +36 30 757 0436

  info@electric-v.eu

  H-7100 Szekszárd,                    Szabó Dezső u 2

  Nyitvatartás : 

  Hétfő-péntek   9-17h

  Szombat           9-13h

   

 • QR